Waarom Cordoet?

Voor werkgevers

Werkgevers lopen regelmatig tegen een, tijdelijk, tekort in het personeelsbestand op. Dit kan veroorzaakt worden door (langdurige) ziekte, door zwangerschapsverlof of doordat er een project of evenement is waarvoor er niet voldoende mankracht is. In plaats van iemand in te huren via het uitzendbureau voor een bepaalde tijd, is er nu ook de mogelijkheid om Cordoet in te huren. Dit kan zelfs voor maar een aantal uren.

Voor particulieren

In de drukke tijd waarin we allemaal leven, hoor je met grote regelmaat mensen uiten dat ze het zo enorm druk hebben. Er is een achterstand in de administratie, dat ene feest of een vriendenweekend komt eraan waarvoor je iets moeten regelen, wanneer ga je inpakken voor je verhuizing etc. etc. In plaats van hier tegenop te zien kun je het ook uit handen geven: Cordoet neemt de organisatie van je over.


Wat doet Cordoet?

Receptioniste/Baliemedewerkster

Het beantwoorden van de telefoon, ontvangen van bezoekers, lichte administratieve handelingen, agendabeheer etc.

Opschonen/vernieuwen ledenadministratie

Is uw ledenadministratie toe aan een upgrade? Cordoet verzorgt het van begin tot het eind

Tijdelijke projecten

Heeft u een project binnen uw bedrijf waarvoor u voor een aantal dagen/weken een extra medewerker nodig heeft? Cordoet kan deze taak voor u tot uitvoer brengen.

Vervanging tijdens zwangerschap/ziekte

Is één van uw medewerkers gedurende een langere periode afwezig? Cordoet kan u tijdens deze periode uit de brand helpen.


Een extra paar handen in de horeca

Heeft u hulp nodig in uw horeca organisatie? Een harde werker, die gemakkelijk binnen uw team past en de werkzaamheden tot in perfectie zal uitvoeren? Met alle opgedane ervaring en kennis is Cordoet hiervoor de aangewezen persoon.

Organisatie van een (bedrijfs)feest/ evenement/ tienerfeest

Bent u op zoek naar iemand om een verjaardag, jubileum of afscheid te organiseren? Cordoet kan dit voor u regelen. Wilt u alleen een borrel met een hapje? Heeft u meer interesse in een uitgebreidere aanpak met bijvoorbeeld een zanger of catering? Wilt u een complete aanpak met decoratie, locatie, DJ etc. Alles kan. Cordoet staat open voor alle suggesties.