Paolo Salotto

Voor het eerst Shop Manager

Wat een geweldige eerste opdracht: Shop Manager zijn in de Outlet Store van Paolo Salotto. Ik had al in veel sectoren gewerkt, maar "winkeltje spelen" had ik nog niet eerder gedaan. Des te blijer was ik dan ook toen deze opdracht op mijn pad kwam. Het begon al met het inrichten van de winkel, het leek wel Sinterklaas, wat een feestje om de mooiste schoenen, kleding en accessoires uit te pakken en een mooie plaats te geven in de winkel. We konden niet wachten om open te gaan. Wat een succes, vanaf de eerste dag druk bezocht en nagenoeg alleen maar positieve reacties. In de weken die volgden ontstonden er leuke relaties met regelmatige bezoekers, iets dat ongetwijfeld te maken had met onze regelmatige aanvoer van nieuwe artikelen en de gezellige sfeer die er in de winkel heerste. Met een leuk team van Schiphol-personeel dat mij kwam versterken en (bijna vaste collega) Renate is de tijd dan ook voorbij gevlogen. Er werd zelfs nog een maand extra aan vast geplakt. Al met al een succesvolle eerste opdracht, en ik moet toegeven dat ik het "winkeltje spelen" echt heel erg leuk vind. Ik ben dan ook in blijde afwachting van mijn volgende uitdaging.

Periode 10-11-2016 t/m 28-02-2017

Paolo Salotto Outlet Store

October 25, 2016 by Irene

Donderdag 10 november aanstaande openen we onze tijdelijke Outlet Store in Hoofddorp Centrum. In deze Outlet Store scoort u uw nieuwe Hugo Boss schoenen, Ledûb overhemd, Odlo kleding of Gabor tas tegen een mooi prijsje. Leuk als kerstcadeautje of passend bij uw oud & nieuw outfit.

Hoofddorp Centrum
Met ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep en onze winkels op Schiphol Plaza, is Hoofddorp een logische locatiekeuze voor de Outlet Store. In november en december 2016 en januari 2017 vestigen we ons hier tijdelijk in een winkelpand aan de Kruisweg

Veelzijdig assortiment
In de winkel vindt u een veelzijdig assortiment, samengesteld uit alle drie de winkels op Schiphol.
Te denken valt aan producten als: dames- en herenschoenen, herenoverhemden dames- en herenpolo’s, herenbroeken, running, outoor & ski-kleding, tassen, riemen, mutsen, sjaals en koffers.

Openingstijden

De Outlet Store is per 10 november vier dagen per week geopend:

Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 18.00 uur

Wij van Paolo Salotto hebben er allemaal erg veel zin in. We heten u hierbij van harte welkom in onze tijdelijke winkel in Hoofddorp of natuurlijk op Schiphol!Impressies

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Els Berlips (maandag, 06 maart 2017 21:11)

    Ik vond het leuk met je gewerkt te hebben en ik wens je succes in je volgende opdrachten. Els